Koru Ortaokulu

Vizyon: Akademik başarısı yüksek, etik ve estetik değerlere sahip, bilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu bireyler yetiştirmektir.

Misyon: 1) Okulumuz için belirlenen eğitim öğretim programını çevreyi de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. 2) Eğitimin yanında sosyal ve kültürel yönlerden çocuklarımızı en üst noktaya çıkartmak ve bunun için ortam sağlamak. 3) Çağın gerektirdiği bilimsel düşünceye uygun Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek. 4) Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, yeniliklere açık, bilgiye erişimde katılımcı aktif ve pratik, kullanımda ise paylaşımcı öğrenciler yetiştirmek. 5) Bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzur ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 14:40
Isınma: Kalorier
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur. Öğretmenlerin büyük çoğunluğu Ergani´de ikamet etmektedir. Öğretmen servisi ile ulaşım Ergani şehir içi dahil 20 dk. sürmektedir. Gerekli diğer bilgiler okul brifing dosyasında mevcuttur.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Bursluluğu kazanan 1 öğrenci.
Sportif Etkinlikler: Futbol ve voleybol takımları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 25 TUBİTAK-B başvurusu.

Belgegeçer -

WEB - https://koruortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Koru Mahallesi, Dicle/Diyarbakır

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okul, Koru Köyü´nün girişinde olup köyden yaklaşık 200 m. uzaklıktadır.

Adres - Koru Mahallesi, Dicle/Diyarbakır

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine: 76 km. Dicle İlçe Merkezine: 13.5 km. Ergani ilçe Merkezine :15 km.